Langzamerhand heeft het merendeel van de bedrijven oog voor MVO, veelal uitgewerkt in heldere doelen, al dan niet geïntegreerd in de overall strategie. De resultaten zijn, zo leert de ervaring, niet altijd in verhouding tot de inspanning van de MVO manager. Deze trekt, duwt, enthousiasmeert, inspireert, leert en werkt zich in het zweet om als schaap met vijf poten de organisatie in beweging te krijgen. 

Dit kan anders!

De door Carola Wijdoogen omschreven rollen van de MVO manager vormen voor veel MVO managers een Eureka moment, net als het door Good Company ontwikkelde vliegwiel dat laat zien waar je als organisatie staat en hoe de mensen te mobiliseren en aan te zetten tot verandering.
Door in de workshop beide modellen te combineren kunnen wij jullie in 1 middag niet alleen inzicht geven maar ook een naar plan voor impact laten ontwikkelen

Simpele tools en praktische tips

Het doel van de masterclass is om inzicht in de 7 rollen van de MVO manager en in de fase waarin de organisatie zich bevindt om te zetten in een praktisch plan hoe MVO te organiseren en structureren om tot optimaal resultaat te komen. Aan het einde van de workshop, heb je een concreet actieplan ten aanzien van het (nog) beter laten landen van CSR in de organisatie. Ook heb je handvatten hoe je anderen mee kan krijgen.

Doelgroep

Managers die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn om MVO van ambitie naar impact te brengen.

Praktisch

De workshop vindt plaats op donderdag 11 mei en donderdag 8 juni, Bahialaan 100, Rotterdam

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Eleonoor Hintzen en Ginny Nijman. Ginny Nijman heeft jarenlange ervaring als marketing en innovatiemanager, is corporate coach en combineert dit alles met haar passie voor CSR. Eleonoor Hintzen heeft 20 jaar ervaring in CSR, is psycholoog geïntrigeerd door veranderkunde en door haar Nima A en B opleiding spreek zij ook de taal van Ginny. Zo vormen ze een mooi complementair team.

Kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 595,00 (Bij aanmelding voor 11 april Early Bird tarief 495,00)
Deze workshop is toegankelijk voor een beperkt aantal deelnemers. Inschrijven kan door voor 1 mei een e-mail te sturen aan [email protected]. je ontvangt dan van ons een bevestiging.

Meer informatie? Mail naar [email protected] of bel 06 28639661
 

Author Information
EHintzen
afbeelding van EHintzen
Offline
Last seen: 9 maanden 3 dagen geleden
Joined: 01/26/2017 - 18:59