UITNODIGING

Donderdag 7 september organiseren wij bij Dopper een exclusieve avond voor jou als SEE creator die geleid zal worden door Virginia Yanquilevich, Managing Director Dopper. Zij zal ons meenemen in de wereld van Dopper op de weg naar professionalisering en de gelijktijdige integratie van de missie van de foundation. Daarnaast zal er ook uitdagende case centraal staan.

LET OP: Er is plek voor maximaal 25 deelnemers, hier wil je gewoon bij zijn. Dus meld je HIER aan.

Programma in het kort
18:00 – 18:30 uur Ontvangst
18:30 – 19:00 uur Welkom by SEE & Dopper
19:00 – 19:10 uur Pitch Dopper
19:10 – 20:00 uur Case
20:00 – 20:30 uur Pitchen uitkomsten
20:30 – 21:00 uur Borrel

ALLES OP EEN RIJ
Pitch by Dopper | Cases | Networking | Great people | SEE present | Drinks & Bites
Wanneer: donderdag 7 september
Waar: Paul Krugerkade 45e, 2021 BN, Haarlem
Ontvangst: 18:00 uur (aanvang : 18:30 uur)
Einde: 21:00 uur (inclusief drinks & bites)
Tickets: gratis, maar meld je HIER aan.

OVER DOPPER
In 2009 was Dopper oprichter Merijn Everaarts aan het zappen en stuitte toen op een schokkende documentaire over de enorme hoeveelheid plastic in onze oceanen. En daarnaast viel het hem op hoe bizar het eigenlijk het is dat zoveel mensen hun plastic flesjes weggooien, terwijl het beste drinkwater in veel landen gewoon uit de kraan komt. Dus hij voelde dat hij hier iets aan wilde doen. Hij besloot op zoek te gaan naar de perfecte herbruikbare waterfles. En in 2010 zag Dopper het licht. Sindsdien is Dopper niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, en verovert de duurzame waterfles ook de rest van de wereld. Zo hebben we inmiddels voet aan wal gezet in België, Duitsland en de Verenigde Staten. Hier wordt uit de Dopper gedronken en gebouwd aan een internationale community. Maar er zijn nog veel stappen te nemen.
The bottle is the message
www.dopper.com

OVER SEE
SEEnetwork heeft als ultiem doel dat elke business een social business wordt en verenigt entrepreneurs en intrapreneurs in dit streven. De leden delen kennis en ervaring met elkaar zowel on- als offline in events, lezingen en op een interactieve site. Leden werken in toonaangevende posities binnen corporates, overheid, social businesses en adviesbureaus.
https://www.seenetwork.nl

SEE you there?!