WORD JIJ ONZE NIEUWE BOARD MEMBER COMMUNICATIE & EVENTS?

Vanuit SEE zijn we hard op zoek naar een enthousiaste duurzame professional die aan de slag wil gaan als bestuurslid Communicatie & Events. In jouw functie help je je medebestuursleden bij de dagelijkse on- en offline communicatie, waaronder de communicatie op onze website, social channels en daarnaast ook onze nieuwsbrieven en daarnaast help  je mee bij het organiseren van het interactieve events, waarmee je zelf ook weer jouw duurzame netwerk verder kunt uit breiden.

OVER SEE network
Social Enterprise Empowerment Network (SEE)
is een spin-off van het succesvolle CSR Chicks netwerk. In 2016 is besloten tot een naamsverandering en aanscherping van de strategie om het netwerk verder te laten groeien en professionaliseren tot offline en online ontmoetingsplaats voor kennisdeling, inspiratie, storytelling en verbinding. Als SEE willen wij de beweging naar een duurzaam bedrijfsleven versnellen en vergroten dit door het bij elkaar brengen van professionals die het verschil maken, kennis te delen en gezamenlijke initiatieven te ontplooien. Als netwerkorganisatie hebben wij inmiddels een aanhang van zo’n 1.500 professionals, die in hun werk actief bezig zijn met het thema duurzaamheid in talloze sectoren en bij ondernemingen van iedere omvang.  Wij geloven dat er voor organisaties een enorme kans ligt om duurzaamheid echt een integraal onderdeel van het bedrijfsmodel te maken. Op het gebied van Corporate Social Responsibility gebeurt er inmiddels veel in het bedrijfsleven, maar organisaties kunnen beslist nog een stap verder gaan en van de onderneming echt een Corporate Social Enterprise maken. SEE Creators (onze members) hebben zich tot doel gesteld gezamenlijk business initiatieven mét zakelijke return te initiëren.

OVER DE VACATURE
Voor de bekendheid van onze activiteiten is goede (online & offline) communicatie van cruciaal belang. Daarnaast zijn er financiële middelen nodig om de activiteiten uit te voeren, welke onder andere door middel van evenementen worden geworven. Jij geeft richting en sturing aan de afdeling op het gebied van communicatie en events. Jij stelt het jaarplan op voor jouw portefeuille en draagt zorg voor de vertaling naar concrete activiteiten, promotieacties en sponsoring. Natuurlijk ga jij als hands-on bestuurder ook direct met de uitvoer aan de slag.

Als bestuurslid Communicatie & Events zorg jij voor een goede online zichtbaarheid, in social media, onze website én de nieuwsbrieven. Naast sterke communicatieve vaardigheden beschik jij ook over de juiste organisatorische vaardigheden. Jij weet hoe je evenementen op moet zetten. Van conceptontwikkeling en projectmanagement tot het schakelen met stakeholders en het aansturen van vrijwilligers. Jij maakt van elk evenement een succes!

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?
Wij zijn hard op zoek naar iemand die:

 • Helder kan coördineren, adviseren, uitleg geven aan partners, sprekers en vrijwilligers
 • Creatief is, verrassende content maakt en anderen weet te enthousiasmeren met zijn/haar teksten
 • Zijn of haar weg weet op de diverse sociale mediakanalen en bekend is met WordPress en Mailchimp
 • Over goede sociale vaardigheden beschikt en anderen goed kan motiveren
 • Gemiddeld 8 uur per maand beschikbaar is voor SEE
 • Een proactieve en flexibele houding heeft
 • Over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikt, enthousiast is en ondernemend en innovatief
 • Over goede organisatorische vaardigheden beschikt
 • Zich voor 2 jaar aan ons netwerk wil binden
 • Onze SEE-missie onderschrijft en deze verder uitdraagt

WIJ BIEDEN JOU

 • Onderdeel te zijn van een inspirerend netwerk en bijdragen aan de positionering hiervan
 • Deelname aan een enthousiast team
 • Een kans om bestuurlijke ervaring uit te breiden of te verdiepen
 • Vergoeding van reiskosten

INTERESSE?
Ben je enthousiast geworden en denk je goed in ons bestuur te passen? Dan maken wij graag met je kennis. Stuur je motivatie en CV naar [email protected] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

Author Information
Offline
Last seen: 7 maanden 2 weken geleden
Joined: 02/06/2018 - 09:14

Reacties

:)