Wat was het gaaf afgelopen woensdag bij de Social Impact Factory Utrecht! Nogmaals dank aan allen aanwezigen en sprekers. Het was een mooi programma rondom LEF in duurzaam ondernemen. Een avond vol met prikkelende stellingen, discussies, workshops, lezingen en mooie ontmoetingen tussen gelijkgestemde professionals. Met bijdragen van Kees Klomp, Carolien Gadella-van Wersch, Veronique Swinkels, Robbert Jan Dekker, Maartje Bouvy, Marion Kremer, Marlou Leenders, Karin van IJsselmuide, Mark Spetter en Muriel Arts.
 
WIJ HOREN GRAAG HOE JULLIE DE AVOND HEBBEN ERVAREN...
Bedankt voor alle leuke reacties en berichtjes die we inmiddels hebben ontvangen. Om de SEE DAY nog beter te maken en af te stemmen op jullie wensen horen we graag jullie feedback.
Dit kunnen jullie delen via deze LINK
 
UPCOMING EVENT:  SEE BOEKENBAL, 23 november (SAVE THE DATE)
Een avond met interviews, stellingen en debatten. Op het podium een paar inspirerende Nederlandse schrijvers over relevant ondernemen die we met elkaar aan de tand gaan voelen. In 1 avond weet je wat de nieuwste inzichten zijn en welke boeken bovenop de stapel naast je bed moeten komen. Uiteraard kun je die boeken ter plekke aanschaffen en laten signeren door de schrijvers. Het event is zowel open voor leden als niet-leden. Je kunt je HIER aanmelden en meer informatie volgt spoedig!
Maar wij zijn ook op zoek naar jullie input! Welke Nederlandse schrijver over relevant ondernemen wil jij graag horen en zien op 23 november? Laat het ons weten via [email protected] of op onze Facebook pagina. Nadere details van het programma zullen hier ook bekend worden gemaakt.
 
JOIN US
We zijn in beweging met SEEnetwork! Zo zijn we onder andere begonnen met eigen (grotere) events neer te zetten en hebben we een fantastisch nieuwe site gelanceerd die ons het mogelijk maakt interactiever informatie onderling te delen.  Ook onderdeel worden van dit netwerk van intrapreneurs en entrepreneurs die van elke business een social business willen maken en gratis of met korting naar onze events? Meld je dan HIER aan.

Evenement data: 
woensdag, september 27, 2017 - 17:00 to 21:00
Author Information