Wat was het een bijzondere en inspirerende avond tijdens onze SEE YOU DRINKS 2018!  Getting energized stond centraal en dat was zeker het geval.

Het was genieten geblazen van de bijzondere en overheerlijke groente bites van De Culinaire Werkplaats, waarbij we heerlijk in de watten werden gelegd door de optimistische en grensverleggende smaakmakers Marjolein Wintjes en Eric Meursing. Zij openden de avond door het uitserveren van een vurige cocktail of mocktail met sparkling ijsblokje. Echt een bijzondere plek om een keer een out of the box culinaire tasting te proberen, waar Marjolein en Eric elke maand weer een ander verassend thema voor bedenken. Voor meer informatie: www.deculinairewerkplaats.nl
 
Als extra Energizer hadden we Anabella Meijer alias ‘Kanai', onze spreker van de avond, die haar visie over duurzaamheid op een persoonlijke, energieke en humoristische manier via haar cartoons met ons deelde. Extra leuk, als SEE members mogen wij haar cartoons gratis gebruiken maar wel uiteraard met de credits voor haar. Dus werk je op dit moment aan een presentatie die wel een boost kan gebruiken? Neem dan vooral een kijkje op haar website: www.kanai.nl
Op dit moment werkt Anabella ook aan een boek over hoe jij zelf een bij jou passende duurzame lifestyle kan creëren en die pakkend kunt uitdragen, dus wellicht zien wij haar nog eens terug met ons SEE Boekenbal.

De foto's van de avond vind je HIER
 
Iedereen die erbij kon zijn, veel dank voor jullie komst! Mocht je er niet bij geweest zijn, dan zien we je graag tijdens het SEE CORPORATE EVENT in mei!

Evenement data: 
donderdag, februari 1, 2018 - 19:00 to 22:00
Author Information

Reacties

afbeelding van femke.helgers@gmail.com

Wij hebben er weer zin in!