UITNODIGING

Donderdag 31 mei organiseren wij bij Cloosing the Loop een exclusieve avond voor jou.

Ook kennis maken met de winnaar Circular Award 2018 Closing The Loop? Dat kan op het SEE Corporate Event op 31 mei. Closing the Loop is een internationale pioneer voor circulariteit van mobiele telefoons. Via de unieke One for One dienst worden bedrijven in staat gesteld om de negatieve effecten van een nieuwe of afgedankte telefoon te compenseren. Dit doen zij door, per telefoon, afvaltelefoons uit landen te halen waar de levensloop van telefoons vaak eindigt op de vuilnisbelt. Deze compensatie resulteert niet alleen in afvalvrije en materiaal-neutrale toestellen, maar zorgt er ook voor dat herbruikbare metalen beschikbaar worden.

LET OP: Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. SEE Network Leden hebben voorrang. 

Programma in het kort

De casus die deze avond centraal staat is: 'Hoe kan Closing the Loop het afnemen van haar diensten zo aantrekkelijk mogelijk maken voor een organisatie'.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 – Inloop met hapje & drankje
19:30 – Introductie door Closing the Loop & SEE
20:00 – Introductie casus
20:15 – Werken aan casus
21:00 – Terugkoppeling casus
21:30 - 22.00 – Borrel

ALLES OP EEN RIJ
Closing the Loop | Networking | Great people | Drinks & Bites
Wanneer: donderdag 31 mei
Waar: Burgerweeshuispad 201, Amsterdam
Ontvangst: 19:00 uur
Einde: 22:00 uur (inclusief drinks & bites)

OVER SEE Network
SEE Network heeft als ultiem doel om de transitie naar een duurzamer bedrijfsleven te vergroten en versnellen en verenigt entrepreneurs en intrapreneurs in dit streven. De leden delen kennis en ervaring met elkaar zowel on- als offline in events, lezingen en op een interactieve site. Leden werken in toonaangevende posities binnen corporates, overheid, social businesses en adviesbureaus.
https://www.seenetwork.nl

SEE you there? AANMELDEN

Evenement data: 
donderdag, mei 31, 2018 - 19:00 to 22:00
Closing The Loop? Dat kan op het SEE Corporate Event op 31 mei. Closing the Loop is een internationale pioneer voor circulariteit van mobiele telefoons. Via de unieke One for One dienst worden bedrijven in staat gesteld om de negatieve effecten van een nieuwe of afgedankte telefoon te compenseren." data-share-imageurl="" style="position:fixed;top:0px;left:0px;">