GET SOME ENERGY
2018 is begonnen, dus hoog tijd voor wat nieuwe inspiratie en energie! SEE organiseert weer een fijn event: SEE YOU 2018 DRINKS. Inloop is tussen 18:30 en 19:00, einde is om 21:30.

Inspiratie opdoen zul je zeker van onze spreker. Anabella Meijer (Kanai), is een visual storyteller die streeft naar een duurzame wereld waarbij plezier (fun) centraal staat. Plezier stimuleert creativiteit en posiviteit, en daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken. Anabella brengt dit in praktijk door de moeilijke, ongemakkelijk en soms abstracte boodschappen die toch echt verteld moeten worden, aantrekkelijk en leuk te maken zodat ze een breder publiek bereiken. Bijvoorbeeld door het verhaal in stripvorm te vertellen. Want daar gaat het uiteindelijk om: de wereld veroveren - pardon, meekrijgen!

En we zouden SEE niet zijn als we deze originele spreker niet in een unieke setting zouden laten shinen. Daarom zien wij jullie graag bij de Culinaire Werkplaats. De Culinaire Werkplaats is een eigenzinnig eet-initiatief in de amsterdamse staatsliedenbuurt van het ontwerpersduo Marjolein Wintjes en Eric Meursing die jou willen inspireren je eten in beweging te brengen en lekker bewust te (gaan) eten. Ze openen speciaal voor ons de deuren op 1 februari.

Introducees zijn meer dan welkom! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe SEE Creators die ons platform willen ondersteunen. Je wordt al SEE Creator voor slechts €5,- per maand (€60 per jaar) en daarnaast profiteer je als lid van onze events en borrel (gratis voor leden) en korting op onze inspirerende SEE Day.

Ben je al lid, dan kost SEE YOU 2018 DRINKS je dus helemaal niets, oftewel een gratis ticket. Wil je lid worden, meld je dan snel aan, dan is dit event meteen gratis. Wil je wel naar dit evenement maar (nog) geen lid worden, dan betaal je €15,- voor een ticket.

Deel, inspireer en laat je inspireren en meld je nu aan voor SEE YOU 2018 DRINKS!

ALLES OP EEN RIJ
Wanneer: donderdag 1 februari 2018
Spreker: Kanai, visuele storyteller die humor en fun gebruikt om moeilijke boodschappen aan een breed publiek te vertellen
Waar: de Culinaire Werkplaats, Fannius Scholtenstraat 10, Amsterdam
Aanvang: 18.30– 21.30 uur
(Gratis voor leden, € 15 indien geen lid, inclusief bites & drinks + de nodige dosis inspiratie)

Tickets: via facebook of direct op Eventbrite

N.B. Zet jezelf via Facebook op aanwezig en vergeet niet je social friends uit te nodigen!

 

SEE YOU THERE!

Evenement data: 
donderdag, februari 1, 2018 - 19:00 to 22:00
Kanai), is een visual storyteller die streeft naar een duurzame wereld waarbij plezier (fun) centraal staat. Plezier stimuleert creativiteit en posiviteit, en daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken." data-share-imageurl="https://seenetwork.nl/sites/default/files/25395986_1953024654714953_7532789841054046890_n.jpg" style="position:fixed;top:0px;left:0px;">
Author Information

Reacties

afbeelding van femke.helgers@gmail.com

Wij hebben er weer zin in!