Save the date: SEE Boekenbal, 23 november

SEE presents donderdag 23 november SEE Boekenbal; een avond met interviews, stellingen en debatten. Op het podium een paar inspirerende Nederlandse schrijvers over relevant ondernemen die we met elkaar aan de tand gaan voelen. In 1 avond weet je wat de nieuwste inzichten zijn en welke boeken bovenop de stapel naast je bed moeten komen. Uiteraard kun je die boeken ter plekke aanschaffen en laten signeren door de schrijvers.

Programma en locatie nog nader te bepalen dus stay tuned!

SEE x Dopper: Exclusief voor jou!

UITNODIGING

Donderdag 7 september organiseren wij bij Dopper een exclusieve avond voor jou als SEE creator die geleid zal worden door Virginia Yanquilevich, Managing Director Dopper. Zij zal ons meenemen in de wereld van Dopper op de weg naar professionalisering en de gelijktijdige integratie van de missie van de foundation. Daarnaast zal er ook uitdagende case centraal staan.

LET OP: Er is plek voor maximaal 25 deelnemers, hier wil je gewoon bij zijn. Dus meld je HIER aan.

Programma in het kort
18:00 – 18:30 uur Ontvangst
18:30 – 19:00 uur Welkom by SEE & Dopper
19:00 – 19:10 uur Pitch Dopper
19:10 – 20:00 uur Case
20:00 – 20:30 uur Pitchen uitkomsten
20:30 – 21:00 uur Borrel

ALLES OP EEN RIJ
Pitch by Dopper | Cases | Networking | Great people | SEE present | Drinks & Bites
Wanneer: donderdag 7 september
Waar: Paul Krugerkade 45e, 2021 BN, Haarlem
Ontvangst: 18:00 uur (aanvang : 18:30 uur)
Einde: 21:00 uur (inclusief drinks & bites)
Tickets: gratis, maar meld je HIER aan.

OVER DOPPER
In 2009 was Dopper oprichter Merijn Everaarts aan het zappen en stuitte toen op een schokkende documentaire over de enorme hoeveelheid plastic in onze oceanen. En daarnaast viel het hem op hoe bizar het eigenlijk het is dat zoveel mensen hun plastic flesjes weggooien, terwijl het beste drinkwater in veel landen gewoon uit de kraan komt. Dus hij voelde dat hij hier iets aan wilde doen. Hij besloot op zoek te gaan naar de perfecte herbruikbare waterfles. En in 2010 zag Dopper het licht. Sindsdien is Dopper niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, en verovert de duurzame waterfles ook de rest van de wereld. Zo hebben we inmiddels voet aan wal gezet in België, Duitsland en de Verenigde Staten. Hier wordt uit de Dopper gedronken en gebouwd aan een internationale community. Maar er zijn nog veel stappen te nemen.
The bottle is the message
www.dopper.com

OVER SEE
SEEnetwork heeft als ultiem doel dat elke business een social business wordt en verenigt entrepreneurs en intrapreneurs in dit streven. De leden delen kennis en ervaring met elkaar zowel on- als offline in events, lezingen en op een interactieve site. Leden werken in toonaangevende posities binnen corporates, overheid, social businesses en adviesbureaus.
https://www.seenetwork.nl

SEE you there?!

25% korting Dick Moby Zonnebril

Bij inschrijving op ons SEE event op 27 september LEF! in duurzaam ondernemen, ontvang je 25% korting op een prachtige duurzame Dick Moby zonnebril naar keuze. Dus ga snel naar Eventbrite en bestel je ticket via: http://bit.ly/2q1zw5z en ontvang de kortingscode.

Het Amsterdamse Dick Moby gelooft dat kwaliteit en duurzaamheid goed samengaan. Hun zonnebrillen, handgemaakt van bio-acetaat en recycled acetaat, zijn daarvan het bewijs. Met Zeiss lenzen, recycled leren doosje en poetsdoekje van recycled PET flessen zijn deze brillen inmiddels internationaal verkrijgbaar in meer dan 300 top-winkels. Ga naar www.dick-moby.com voor de gehele collectie.

Masterclass 'MVO doe je zo' De rol van de MVO manager van inzicht naar impact

Langzamerhand heeft het merendeel van de bedrijven oog voor MVO, veelal uitgewerkt in heldere doelen, al dan niet geïntegreerd in de overall strategie. De resultaten zijn, zo leert de ervaring, niet altijd in verhouding tot de inspanning van de MVO manager. Deze trekt, duwt, enthousiasmeert, inspireert, leert en werkt zich in het zweet om als schaap met vijf poten de organisatie in beweging te krijgen. 

Dit kan anders!

De door Carola Wijdoogen omschreven rollen van de MVO manager vormen voor veel MVO managers een Eureka moment, net als het door Good Company ontwikkelde vliegwiel dat laat zien waar je als organisatie staat en hoe de mensen te mobiliseren en aan te zetten tot verandering.
Door in de workshop beide modellen te combineren kunnen wij jullie in 1 middag niet alleen inzicht geven maar ook een naar plan voor impact laten ontwikkelen

Simpele tools en praktische tips

Het doel van de masterclass is om inzicht in de 7 rollen van de MVO manager en in de fase waarin de organisatie zich bevindt om te zetten in een praktisch plan hoe MVO te organiseren en structureren om tot optimaal resultaat te komen. Aan het einde van de workshop, heb je een concreet actieplan ten aanzien van het (nog) beter laten landen van CSR in de organisatie. Ook heb je handvatten hoe je anderen mee kan krijgen.

Doelgroep

Managers die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn om MVO van ambitie naar impact te brengen.

Praktisch

De workshop vindt plaats op donderdag 11 mei en donderdag 8 juni, Bahialaan 100, Rotterdam

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Eleonoor Hintzen en Ginny Nijman. Ginny Nijman heeft jarenlange ervaring als marketing en innovatiemanager, is corporate coach en combineert dit alles met haar passie voor CSR. Eleonoor Hintzen heeft 20 jaar ervaring in CSR, is psycholoog geïntrigeerd door veranderkunde en door haar Nima A en B opleiding spreek zij ook de taal van Ginny. Zo vormen ze een mooi complementair team.

Kosten en inschrijven

De kosten bedragen € 595,00 (Bij aanmelding voor 11 april Early Bird tarief 495,00)
Deze workshop is toegankelijk voor een beperkt aantal deelnemers. Inschrijven kan door voor 1 mei een e-mail te sturen aan [email protected]. je ontvangt dan van ons een bevestiging.

Meer informatie? Mail naar [email protected] of bel 06 28639661