Langzamerhand heeft het merendeel van de bedrijven oog voor MVO, veelal uitgewerkt in heldere doelen, al dan niet geïntegreerd in de overall strategie. De resultaten zijn, zo leert de ervaring, niet altijd in verhouding tot de inspanning van de MVO manager. Deze trekt, duwt, enthousiasmeert, inspireert, leert en werkt zich in het zweet om als schaap met vijf poten de organisatie in beweging te...Read more

Voor Shared Value Foundation ben ik op zoek naar bedrijven of organisaties die een activiteit willen ondernemen in een ontwikkelingsland en hier een positieve impact willen maken. Denk hierbij aan activiteiten op het gebied van ondernemerschap in ontwikkelingslanden, de textielindustrie, micro/meso financiering en de circulaire economie.

Ik heb een master in Development Studies en heb...Read more

Uitgekeken op je warme truien? Kom ze dan ruilen! Speciaal voor warme truiendag organiseren we een TruienRuilParty! Dus duikel die gave foute kersttrui op en kom gezellig langs! Laat je even weten dat je komt? ([email protected] / via fb / in de winkel)

...Read more